man med ett långt, välskött skägg

Så använder du skäggbalsam på rätt sätt

Skägg har varit väldigt trendigt de senaste åren. Att odla ett skägg är ett enkelt sätt att framhäva din look och även öka ditt självförtroende. Men det är inte alltid helt lätt att hantera såvida du inte har rätt verktyg och kunskap.

Skägg och huden undertill kan snabbt bli torrt om du inte tar hand om det på rätt sätt, och det kan börja klia och kännas obekvämt. Det är inte bara du, de flesta killar får förr eller senare torrt skägg, även om de inte vill erkänna det.

Så hur hanterar du det? Låt oss titta på hur skäggbalsam kan hjälpa

Vad är skäggbalsam?

Skäggbalsam är en typ av balsam för ansiktshår. Det har en mjuk och balsamliknande konsistens och är framtaget för att återfukta och mjuka upp skägget.

Skäggbalsam kan innehålla naturliga ingredienser som sheasmör, som kan fungera som ett fantastiskt balsam för skägget och huden undertill.

Vårt King C. Gillette Mjukt Skäggbalsam innehåller sheasmör och kokossmör tillsammans med en hårvårdsteknik och vår klassiska och maskulina doft som gör att skägget doftar underbart.

Vad gör skäggbalsam?

Om du införlivar skäggbalsam i din groomingrutin vårdar du skägget varje morgon.

När så många hårstrån växer på ett så pass litet område i ansiktet kan de snabbt bli sträva, stickiga, torra och trassliga och det kan kännas ganska obekvämt.

Skäggbalsam kan hjälpa dig att hantera det och med vår King G. Gillette Beard Balm framtaget för att mjuka upp och vårda ansiktshåret såväl som huden undertill.
sidoprofil av en man med välvårdat skägg
Ett skäggbalsam hjälper dig att känna dig som ditt bästa jag. Skäggbalsam är framtaget för att mjuka upp ansiktshåren och få ditt skägg att se slätare och fräschare ut.

Ett bra skäggbalsam vårdar skägghåret och gör att det känns mycket slätare och mjukare. Mjukare ansiktshår blir mindre strävt mot huden, och huden hos alla som kommer i närheten av dig.

Skäggbalsam hjälper även till att binda vattnet i ansiktshåren längre vilket gör att ditt skägg håller sig nytvättat längre. Det blir mjukare, mer återfuktat och flexibelt än om du inte använder skäggbalsam – och det är busenkelt att använda.

Så applicerar du skäggbalsam

Då bästa resultat med vårt King C. Gillette Beard Balm:
  • Fukta skägget med varmt vatten.
  • Gnid in en liten mängd balsam i handflatorna och applicera fuktigt ansiktshår med fingertopparna
  • Om du använder skäggbalsam som en djupvårdande, gnugga genom ansiktshåret och låt sitta kvar i tre minuter innan du sköljer noggrant med varmt vatten.

När ska jag använda skäggbalsam?

Använd skäggbalsam som en del av din dagliga groomingrutin, när du har trimmar och tvättat skägget. Det här bidrar till att garantera mest näring från skäggbalsamet.

Var denna artikel till någon hjälp?