Gillette Rakbladsrefiller

Välj din nuvarande Gillette rakhyvel:
Fem blad
Alla Fusion-bladsrefiller passar alla: ProShield-, ProGlide- och Fusion-rakhyvlar
SkinGuard
Tre blad
Alla MACH3-bladsrefiller passar alla MACH3-rakhyvlar
Fem blad
Gillette Proshield rakblad
Smörjning före och efter bladen
Precisionstrimmer
Precisionsblad
Gillette ProShield rakblad för män fyller på med smörjning före och efter rakbladen, skyddar huden från irritation medan du rakar dig med närhet och komfort. Med bladen placerade nära varandra för otrolig komfort och en precisionstrimmer på baksidan kan du våga komma nära.
MER INFORMATION
Gillette Proglide Power rakblad
Förbättrad lubrastrip
MicroComb
Precisionsblad
Precisionstrimmer
Gillette Fusion ProGlide har 5 precisionsblad för otrolig komfort. Gillettes tunnaste, finaste rakblad (de första 4 bladen, jämfört med Fusion) för mindre drag och ryck (jämfört med Fusion). MicroComb hjälper till att styra stubben mot bladen.
MER INFORMATION
Gillette Proglide rakblad
Förbättrad lubrastrip
Precisionsblad
Precisionstrimmer
Gillette Fusion ProGlide rakhuvuden har 5 precisionsblad för otrolig komfort. Gillettes tunnaste, finaste rakblad (de första 4 bladen, jämfört med Fusion) för mindre drag och ryck (jämfört med Fusion).
MER INFORMATION
Gillette Fusion5 rakblad
Remsor med smörjmedel
Precisionstrimmer
Precisionsblad
Med 5 precisionsblad placerade närmare varandra (jämfört med MACH3) för otrolig komfort. Precisionstrimmern på baksidan är perfekt för svåråtkomliga områden (näsa och polisonger).
MER INFORMATION
SkinGuard
Gillette SkinGuard rakblad
Ny SkinGuard-teknologi
Smörjning före och efter rakning
Lågt sittande skärblad
Gillette® SkinGuard är vår första rakhyvel som är särskilt utformad för män med känslig hud och som lätt får rakfinnar. Rakhyveln rakar håret och skyddar huden tack vare den unika SkinGuard som sitter mellan bladen. Den finns för att minimera drag och skära av hår ovan hudnivå och hjälper till att förhindra irritation.

Precisionstrimmern på baksidan är perfekt för svåråtkomliga områden och styling av skägg eller stubb.
MER INFORMATION
Tre blad
Gillette Mach3 Turbo rakblad
Extra hållbar förlängd smörjremsa
Vassare blad*
Mikrofenor
Gillette MACH3 Turbo-refiller, med vassare blad (de första två bladen jämfört med MACH3), känns bättre än en ny engångshyvel, även på den 10:e rakningen (övergripande inställning jämfört med Sensor2 för engångsbruk). Smörjremsan med lång livslängd (jämfört med Sensor2 för engångsbruk) ger ett otroligt glid.
MER INFORMATION
Gillette Mach3 rakblad
Remsor med smörjmedel
Duracomfort-blad
Mikrofenor
Gillette MACH3-rakhuvuden, med vassare blad (de första två bladen jämfört med tidigare produkt), känns bättre än en ny engångshyvel, även vid den 10:e rakningen (jämfört med Sensor2 för engångsbruk). Smörjremsan med lång livslängd (jämfört med Sensor2 för engångsbruk) ger ett otroligt glid.
MER INFORMATION
*De första 2 bladen jämfört med Sensor3