Vårt Åtagande - Tillgängliggöra Positiva Förebilder Jorden Runt

VÅRT ÅTAGANDE

TILLGÄNGLIGGÖRA POSITIVA FÖREBILDER JORDEN RUNT

I mer än 120 år har Gillette arbetat för att hjälpa män att se bra ut, känna sig på topp och vara så bra personer de kan. Det är något som är större än bara produkter. Vi hjälper män i alla åldrar på sina resor mot att bli sitt bästa jag. Det omfattar att arbeta tillsammans med partners för att ge män möjligheten att bli förebilder för nästa generation.

Vår ambition är att på ett positivt sätt påverka miljontals pojkar genom den starka fördelen med förebilder. Genom att arbeta tillsammans mer partners banar vi väg för betydelsefulla kontakter och introducerar nästa generations pojkar till fördelarna med mentorskap.

ANLEDNINGEN TILL ATT FÖREBILDER ÄR VIKTIGA

Om du hade turen att ha någon som fick dig att känna dig mer självsäker eller någon som gav praktiska tips under betydelsefulla skeden i livet kan du förstå innebörden av att ha en positiv förebild.

Även om de här förebilderna kan förekomma i olika former, t.ex. en förälder, en avlägsen släkting, ett äldre syskon, en coach, en lärare eller en mentor, går det inte att bortse från en sådan inverkan.

Pojkar som har stöttande förebilder är mer självsäkra i sina val och sin framtid.
84 % av alla unga män säger att ha en förebild kan hjälpa dem att bli en mer omtänksam person.
86 % av alla unga män anser att en förebild kan hjälpa dem att vara sig själva.
76 % av alla unga män som har en förebild håller med om att de känner sig trygga med framtiden.
Källa: Equimundo

INVERKAN GENOM LOKALA PARTNERSKAP

Genom vårt nätverk av lokala och regionala partner hjälper vi män att ha en positiv inverkan på människorna i deras omgivning.
Capitanes del Futuro och Major League Soccer

Capitanes del Futuro och Major League Soccer

I USA arbetar Gillette och Major League Soccer (MLS) tillsammans med Capitanes del Futuro för att ge missgynnade unga latinamerikaner tillgång till förebilder. Det är den främsta barriären för deras utveckling. I programmet sammanförs pojkar som har passion för fotboll och som har visat kaptensegenskaper med förebilder som introducerar dem för möjligheter på och utanför fotbollsplanen.
Football Beyond Borders

Football Beyond Borders

Sedan 2016 har Gillette UK arbetat med ungdomars välgörenhetsutbildning, Football Beyond Borders (FBB), för att bidra till att inspirera nästa generation att bli sitt bästa jag. I och med FBB sammanförs ungdomar från socio-ekonomiskt missgynnade områden som har passion för fotboll med långsiktiga mentorer för att hjälpa dem att gå ut skolan med de färdigheter och betyg som behövs för en lyckad övergång till vuxenlivet.
Stiftelsen Movember

Stiftelsen Movember

Movembers åtagande har utvecklats bortom prostata- och testikelcancer till att omfatta psykisk hälsa. Det gör dem synonyma med mäns hälsa globalt. Gillettes tio år långa partnerskap med Movember bidrar till att uppnå vårt mål för varje pojke att växa upp med en positiv förebild genom att bidra till värdet med mäns egenvård. Det gäller inte bara deras egna liv, utan även som förebild för de pojkar som de hjälper. Med varje mustasch och samtal förändrar vi tillsammans ansiktet på mäns hälsa.

PRODUKTFÖRSLAG FÖR UNGA MÄN

Njut av en nära rakning och en fantastisk stil, med självförtroende.