VI : KING C. GILLETTE

EN SERIE SOM TAGITS FRAM AV PIONJÄRERNA INOM GROOMING SEDAN 1901.
King C Gillette - en ny serie som producerats av grooming pionjärer sedan 1901
Den här serien har inspirerats av ett århundrade av innovation och drivs av andan hos vår grundare KING CAMP GILLETTE. Den innehåller en komplett uppsättning av precisionsverktyg och högkvalitativa ansiktsvårdprodukter som gör det möjligt för alla män att skapa sin unika stil.

MASTER YOUR STYLE

Skäggtrimmerkit

Designad för att hjälpa dig att få en perfekt look, så att du kan känna dig i toppskick och visa upp ditt bästa jag varje dag....

Style Master

King C. Gillette Style Master är ett mångsidigt verktyg utformat för att trimma, raka och stubba. Denna sladdlösa trimmer har ett 4D-blad för enkla, snabba och bekväma drag under rakning. ...

King C Gillette Skäggvårdsprodukter berikade med vår signatur doft

BERIKAD MED VÅR SIGNATURDOFT

Upptäck modern maskulinitet med denna doft som ger en perfekt blandning av frisk citrus och uppiggande ingefära, kryddig rosépeppar och krispiga myntanyanser. Tillskottet av geranium, bourbon och lugnande lavendel ger ett sofistikerat djup medan krämiga tonkabönor, varmt trä och fyllig bärnsten lämnar med sig ett starkare självförtroende.
King C Gillette

RÅD FRÅN EXPERTERNA

Rich Mendoza

Filthy Rich Barbershop | New York, New York

Att skapa skarpa linjer handlar helt om precision. Den transparenta gelen gör att du kan se exakt var du rakar dig. När du har gjort klart den ena sidan måste du se till att den andra sidan matchar den.

Barry Hairston

The Stars Barber Lounge | Dallas, Texas

Skäggbalsam är perfekt för längre skägg eftersom det hjälper till att ge glans och bibehålla en välvårdad look. När du väljer att ha skägg, se till att det luktar gott hela tiden. Skäggbalsamet ger skägget en underbar doft.

Chris Eliares

Dogpatch Barber & Shave | San Francisco, Kalifornien

Det är alltid viktigt att tvätta ansiktet innan rakningen för att bli av oljor och döda hudceller. Ett tips för när du rakar dig är att sträcka ut huden med handen du inte använder för hyveln.

01/04

INSPIRERAD AV VÅR GRUNDARE, DESIGNAD FÖR DIG.