King C. Gillette Skäggolja För Män

King C. Gillette Beard Oil skäggolja återfuktar huden under skägget och vårdar ansiktshåret så att skägget blir friskt, glansigt och mjukt. Perfekt för alla skäggtyper och stilar, tämjer skäggstrån samtidigt som den lugnar ojämn, kliande och irriterad hud. Levereras i en flaska med pipett. Applicera varje dag genom att droppa några droppar i handflatan och massera sedan in i skägget och huden för ett slätt och snyggt ansiktshår.
Så Här Använder Du Skäggolja
STEG 1:

Tillsätt några droppar King C. Gillette Skäggolja i handflatan

STEG 2:

Massera in skäggoljan i ditt skägg och omgivande hud för bästa möjliga resultat

King C Gillettes signatur

MJUKGÖRANDE MED ARGANOLJA OCH INFUNDERAD MED VÅR SIGNATURDOFT

Upptäck modern maskulinitet med denna doft som ger en perfekt blandning av frisk citrus och uppiggande ingefära, kryddig rosépeppar och krispiga myntanyanser. Tillskottet av geranium, bourbon och lugnande lavendel ger ett sofistikerat djup medan krämiga tonkabönor, varmt trä och fyllig bärnsten lämnar med sig ett starkare självförtroende.

King. C. Gillette Signature Scent
99% innehåller växtbaserade oljor som avokadoolja och söt mandelolja

99 % innehåller växtbaserade oljor som avokadoolja, sötmandelolja och druvkärnolja.

Funktioner och Fördelar

  • King C. Gillette Beard Oil skäggolja återfuktar för att motverka torr och flagnande hud under skägget samtidigt som den vårdar och formar ansiktshåret för en frisk och glänsande look.
  • Kan användas för ansiktshår i alla längder och stilar, från lyxigt, fylligt skägg till kort skäggstubb.
  • Vårdar och återfuktar huden under skäggstråna för att motverka kliande fläckar och irritation. Täcker ansiktshåret med lugnande oljor för ett mjukt och väldoftande skägg varje dag.
  • Lätt parfyrmerad mde King C. Gillettes signaturdoft med noter av sandelträ, cederträ, bergamott, kardemummafrön och mandarin.
  • Levereras i en flaska med pipett för enkel applicering. Använd dagligen genom att droppa några droppar i handflatan och massera in i skägget och huden för långvarig effekt.
Utforska vårt utbud av precisionsverktyg och högkvalitativa vårdprodukter

Utforska vårt sortiment av precisionsverktyg och högkvalitativa vårdprodukter för att bemästra din skäggstil hemma.

King C. Gillette Skäggvård

På King C. Gillette är ditt skägg det vi brinner för – och det här är dina verktyg. King C. Gillette erbjuder en komplett uppsättning av precisionsverktyg och högkvalitativa skägg- och ansiktsvårdprodukter som ger dig en rakning av barberarkvalité.