King C. Gillette Men's 3in1 Beard, Face & Hair Wash rengöring

I den krämiga rengöringen King C. Gillette 3in1 Beard, Face & Hair Wash kombineras djuprengörande och uppfriskande egenskaper för att förhindra klåda på grund av torr hud. Den är försedd med Gillettes patenterade, vårdande teknologi och en maskulin doft som gör att skägget känns mjukt, lent och fräscht. Att ha skägg handlar nämligen om mer än att bara låta ansiktshåret växa. Oavsett om du har kort eller långt skägg – använd din King C. Gillette Beard and Face Wash-rengöring dagligen för bästa skäggvårdsresultat.
King C Gillettes signatur

BERIKAT MED KOKOSVATTEN OCH VÅR SIGNATURDOFT

Upptäck modern maskulinitet med denna doft som ger en perfekt blandning av frisk citrus och uppiggande ingefära, kryddig rosépeppar och krispiga myntanyanser. Tillskottet av geranium, bourbon och lugnande lavendel ger ett sofistikerat djup medan krämiga tonkabönor, varmt trä och fyllig bärnsten lämnar med sig ett starkare självförtroende.

King. C. Gillette Signature Scent
En mild och mild rengöring av din hud och hår

En mild och skonsam rengöring av din hud och ditt hår. Mentol ger en lätt svalkande känsla som gör att huden känns fräsch och behaglig. Balanserade balsam med arganolja, avokadoolja och kokosvatten som är optimerade för skägg ger mjuk hy och ett lent skägg.

Funktioner och Fördelar

  • King C. Gillette Beard and Face Wash rengör på djupet och rengör hud och hår samtidigt som den förebygger klåda på grund av torr hud.
  • Tillverkad för män med kort och långt ansiktshår, räcker i upp till 5 månader med rekommenderad dosering och användningsfrekvens.
  • Med uppfriskande signaturdoft med noter av sandelträ, cederträ, bergamott, kardemummafrön och mandarin.
  • Rengör och vårdar ansiktshåret och gör samtidigt huden fräsch och len.
  • Tryck ut en liten mängd i handen, massera upp ett lödder, arbeta in i vått skägg och skölj av med varmt vatten.
Utforska vårt utbud av precisionsverktyg och högkvalitativa vårdprodukter

Utforska vårt sortiment av precisionsverktyg och högkvalitativa vårdprodukter för att bemästra din skäggstil hemma.

King C. Gillette Skäggvård

På King C. Gillette är ditt skägg det vi brinner för – och det här är dina verktyg. King C. Gillette erbjuder en komplett uppsättning av precisionsverktyg och högkvalitativa skägg- och ansiktsvårdprodukter som ger dig en rakning av barberarkvalité.