15 populära skäggstilar för män

Ta ditt skägg till nästa nivå med dessa 15 Gillette®-certifierade skäggstilar. Se till att du har rätt verktyg för jobbet, och om inte, skaffa All Purpose Gillette Styler: den trimmar, rakar och fixar skägglinjerna, ett verktyg för alla behov.

Välj rätt skäggstil:

Det ultimata målet med dina skägg- och mustaschstilar är att ge ditt ansikte kontrast. Olika ansiktsformer ska framhäva vissa ansiktsdrag eftersom inte alla stilar ser bra ut på alla killar. Så här kan du välja rätt stil för ditt ansikte.

Fyrkantiga stilar

Den fyrkantiga ansiktstypen har en väldefinierad kontur som kan se felfri ut. Med det sagt finns det olika sätt att göra ett fyrkantigt ansikte ännu stiligare genom att odla ett skägg som kompletterar det. Genom att välja rätt skäggstil för ett fyrkantigt ansikte får du en schysst look, förutsatt att du trimmar och underhåller skägget på rätt sätt.

Att hålla skägget kort på sidorna och fylligare på hakan hjälper dig att dra nytta av din raka käklinje. Du kan raka eller trimma med skarpa och exakta linjer nära kindbenen.

Runda stilar

Att välja rätt skägg för ett runt ansikte kan ibland vara lite svårt. Skägg ska få ditt ansikte att se smalare ut och få din personlighet att tydligare komma fram. Den rätta skäggstilen för ditt runda ansikte kommer göra dig stiligare och elegantare. Gör ansiktet smalare med en vinklad rakning längs kindbenen. Att ha ett fylligt skägg längs hakan hjälper också. Här följer några skäggstilar för män med runt ansikte.

Ovala stilar

Att välja en skäggstil för ett ovalt ansikte är ingen konst. Vilken skäggstil som helst blir helt perfekt om man har ett ovalt ansikte. Det kan vara en hipsterlook eller stubb, de kommer att se bra ut utan någon större ansträngning. Prova en, prova alla 15 och twittra till oss @kingcgillette_nordic för att berätta vilken skäggstil som är din favorit.
chevronmustasch

Chevron

En mustasch som täcker hela överläppen

hästskomustasch

Hästskomustasch

En mustasch med långa ränder som pekar nedåt

Original stache

Originalmustasch

En trimmad mustasch som sitter precis ovanför överläppen

Avlånga stilar

Avlånga ansiktstyper har en platt käklinje och ett ansikte som är mer långt än brett. Välj en skäggstil som ger dig en snygg look för ditt avlånga ansikte. Forma ditt skägg för att fylla ut de skarpa vinklarna runt käklinjen. Ha kortare skägg nedtill och längre på sidorna för att visa upp din kraftiga ansiktsstruktur.
Fårköttskotletter Skäggstil

Mutton chops-skägg

Långa polisonger som sitter ihop med mustaschen

Gunslinger skägg och mustasch

Gunslingerskägg och -mustasch

Utsvängda polisonger tillsammans med en hästskomustasch

Chin Strip

Hakband

En rät linje av hår över hakan

Hakband stil skägg

Hakbandsskägg

Ett skägg utan mustasch som bildar en cirkel och går runt hakan

Var denna artikel till någon hjälp?