Bockskäggstilar: royaleskägget

Bockskäggstilar: royaleskägget

Skägggtrimning – royalebockskägget

Royaleskägg, eller royalebockskägg, är en mustasch som förankras av ett hakband. Det låter väl enkelt och bra? Med Gillette Styler 4-in-1: Med ett allt-i-ett-verktyg som trimmar, rakar och fixar skägglinjen kan du få den här stilen.

Royaleskäggstilen

Det finns otaliga stilar för ansiktshår, men det betyder inte att det är komplicerat att trimma ett royalebockskägg. Här är några enkla steg för att få det populära royalebockskägget:
STEG 1:

Välj en kam med fast längd när du ska trimma

Rätt kamlängd på din trimmer kan hjälpa dig att utforma din look. Gillette Styler 4-in-1 levereras med tre kamtillbehör (2 mm, 4 mm, 6 mm) som du kan välja mellan.

STEG 2:

Trimma ditt ansiktshår

Jämna ut skäggets hårlängd med trimmern. Att trimma hårstråna före rakning kan hjälpa till att minska slitande och drag vid rakning, och det kan hjälpa till att förhindra tilltäppta rakblad.

STEG 3:

Definiera din bockskäggsform

Ta bort trimmerns kam och börja trimma för att ge royalebockskägget sin form. För bästa stylingresultat, ha kortare hår på halsen och kinderna.

STEG 4:

Tänk på symmetrin medan du trimmar

Men var försiktig så att du inte klipper för mycket för att få jämn längd.

STEG 5:

Förbered ditt ansikte

Skölj ansiktet med varmt vatten för att återfukta håret inför rakningen. Löddra sedan de delar av ansiktet som du vill slätraka helt – delarna som inte hör till ett royaleskägg – med en rakgel. Att använda en rakgel kan hjälpa till att förebygga hack, skärsår och irritation.

STEG 6:

Raka med lätta, mjuka drag

Fäst rakbladstillbehöret på Gillette Styler-handtaget och raka med lätta, mjuka drag för att ge dig själv en hudnära rakning. Alla Fusion-rakbladsrefiller passar till Styler.

STEG 7:

Skölj dina blad ofta

Genom att skölja bladen ofta under hela rakningen hjälper du till att förhindra att hårstrån och rakkräm ansamlas på bladkanterna och rakbladskassetten. Det gör att rakhyveln kan fungera så bra som möjligt.

STEG 8:

Forma skägglinjen med precisionstrimmern

På baksidan av alla Fusion-rakhyvlar finns ett precisionsblad. Använd det för att ge bockskägget sin form och få jämna kanter.

STEG 9:

Skölj, torka med handduk och återfukta

Skölj ansiktet med kallt vatten. Ta bort handduken och ha sedan på en återfuktande aftershavelotion eller balsam för att lugna huden.

Och nu vet du hur man skaffar sig royaleskägg!

Med Gillettes rakhyvlar och trimmers kan du forma och trimma ditt hår precis som du vill. Lär dig om olika skäggstilar som du kan bära för att matcha din unika personlighet.

Var denna artikel till någon hjälp?