Lär dig konsten att styla en tre dagars stubb!

Skäggtrimning – tredagarsstubb

Stilen tredagarsstubb är ett bra sätt att se manlig ut utan att odla helskägg. Med Gillette Styler 4-1: Trimmer, Shaver & Edger kan du få den här skäggstilen och ändå se välvårdad ut.

Tredagarsstubb

Det finns otaliga stilar för ansiktshår, men det betyder inte att det är komplicerat att trimma en skäggstubb. Oavsett om du vill odla den här stubbstilen eller trimma ett helskägg till tredagarsstubb, kommer här några tips som hjälper dig få den populära tredagarsstubben:

STEG 1: Välj en kam med fast längd när du ska trimma

Rätt kamlängd på din trimmer kan hjälpa dig att utforma din look. Gillette Styler 4-1 levereras med tre kamtillbehör (2 mm, 4 mm, 6 mm) som du kan välja mellan.

STEG 2: Trimma ditt ansiktshår

Jämna ut skäggets hårlängd med trimmern. Att trimma hår före rakning kan hjälpa till att minska slitande och drag vid rakning, vilket kan hjälpa till att förhindra tilltäppta rakblad.

STEG 3: Forma ditt skägg

Ta bort trimmerns kam och börja trimma för att ge skägget den form du vill ha. För bästa stylingresultat, ha kortare hår på halsen och kinderna.

STEG 4: Håll koll på symmetrin medan du trimmar

Men var försiktig så att du inte trimmar för mycket i strävan efter en jämn längd.

STEG 5: Förbered ditt ansikte

Skölj ansiktet med varmt vatten för att återfukta håret inför rakningen. Ha sedan på rakgel och få det att löddra på de delar av ansiktet där du vill raka rent, inklusive nacke och kinder. Att använda en rakgel kan hjälpa till att förebygga hack, skärsår och irritation.

STEG 6: Raka med lätta, mjuka drag

Fäst rakbladstillbehöret på Gillette Styler-handtaget och raka med lätta, mjuka drag för att ge dig själv en hudnära rakning. Alla Fusion-rakbladsrefiller passar till Styler.

STEG 7: Skölj dina blad ofta

Genom att skölja bladen ofta under hela rakningen hjälper du till att förhindra att hårstrån och rakkräm ansamlas på bladkanterna och rakbladskassetten. Det gör att rakhyveln kan fungera så bra som möjligt.

STEG 8: Forma skägglinjen med precisionstrimmern

På baksidan av alla Fusion-rakhyvlar finns ett precisionsblad. Använd det för att forma skägglinjen och få jämna kanter.

STEG 9: Skölj, torka med handduk och återfukta

Skölj ansiktet med kallt vatten. Ta bort handduken och ha sedan på en återfuktande aftershavelotion eller balsam för att lugna huden.

Du har nu bemästrat skäggstubbslooken!

Med Gillettes rakhyvlar och trimmers kan du forma och trimma ditt hår precis som du vill. Läs mer om hur du bäst formar bockskägg.

Var denna artikel till någon hjälp?