Chevron mustasch stil

Mustasch trimning – chevronmustaschen

Chevron mustasch är ett namn som säger allt: det är alltså en mustasch, formad som ett uppochnedvänt V som täcker hela överläppen. Med Gillette Styler 4-in-1 kan du få den stilen.

Chevron-looken

Det är förvånansvärt enkelt, vilket gör det ännu mer lockande att lägga till i din dagliga rakningsritual. Det finns otaliga stilar för ansiktshår, men det betyder inte att det är komplicerat att trimma skägget. Här är några enkla steg för att få den populära Chevron-stilen:
STEG 1:

Välj en kam med fast längd när du ska trimma

Rätt kamlängd på din trimmer kan hjälpa dig att utforma din look. Den mångsidiga Gillette Styler levereras med tre kamtillbehör (2 mm, 4 mm, 6 mm) som du kan välja mellan.

STEG 2:

Trimma ditt ansiktshår

Jämna ut hårlängden på din mustasch med trimmern.

STEG 3:

Bestäm formen på din mustasch

Ta bort trimmerns kam och börja trimma för att få Chevron-formen. Att trimma hår före rakning kan hjälpa till att minska slitande och drag vid rakning, vilket kan hjälpa till att förhindra tilltäppta rakblad.

STEG 4:

Tänk på symmetrin medan du trimmar

Men var försiktig så att du inte klipper för mycket för att få jämn längd.

STEG 5:

Förbered ditt ansikte

Skölj ansiktet med varmt vatten för att återfukta håret inför rakningen. Löddra sedan de delar av ansiktet som du vill slätraka helt – delarna som inte hör till Chevron – med en rakgel. Att använda en rakgel kan hjälpa till att förebygga hack, skärsår och irritation.

STEG 6:

Raka med lätta, mjuka drag

Fäst rakbladstillbehöret på Gillette Styler-handtaget och raka med lätta, mjuka drag för att ge dig själv en hudnära rakning. Alla Fusion5-rakbladsrefiller passar till STYLER.

STEG 7:

Skölj dina blad ofta

Genom att skölja bladen ofta under hela rakningen hjälper du till att förhindra att hårstrån och rakkräm ansamlas på bladkanterna och rakbladskassetten. Det gör att rakhyveln kan fungera så bra som möjligt.

STEG 8:

Forma skägglinjen med precisionstrimmern

På baksidan av alla Fusion5-rakhyvlar finns ett precisionsblad. Använd det för att ge chevron sin form och få jämna kanter.

STEG 9:

Skölj, torka med handduk och återfukta

Skölj ansiktet med kallt vatten. Ta bort handduken och ha sedan på en återfuktande aftershavelotion så att din hud känns mjuk och bekväm.

Du har precis bemästrat Chevron-mustaschstilen!

Med Gillettes rakhyvlar och trimmers kan du forma och trimma ditt hår precis som du vill.

Var denna artikel till någon hjälp?