Hur använder man King C. Gillette Beard Oil?

Hur använder man skäggolja?

Ett fantastiskt skägg är ett konstverk. Men låt oss vara ärliga: även de mest imponerande skäggen kan vara obekväma.

Ansiktshår är starkare och grövre än håret på huvudet, och under skägget kan din hud också bli lidande. Det kan trots allt finnas tusentals hårstrån som samsas på detta relativt lilla område.

Oavsett om dina skäggiga vänner pratar öppet om det eller inte, kan du vara säker på att de någon gång har varit drabbade av torr hud, klåda och fjällig hud under skägget.

Lösningen? Näring – mycket näring. Om du kan ge näring åt kropp och sinne, har du förmodligen också tid att avsätta åt ditt skägg.

Skägg möter skäggolja.

Vad gör skäggolja?

Skäggolja bidrar till att ditt skägg ser så bra och välmående ut som möjligt. Vår King C. Gillette skäggolja klarar detta med sin kombination av växtbaserade oljor: framför allt jojobaolja, druvkärneolja och nattljusolja.
Använd King C. Gillette Beard Oil, det kommer att hålla ditt skägg återfuktat och friskt
Den doftar dessutom gott, med noter av bergamott, sandelträ, cederträ, patchouli och kardemumma.

Vårdar ditt skägg

De flesta skäggoljor, inklusive våra, är lätta och känns aldrig feta. Det gör dem till det perfekta valet vid skäggvård, så att ditt skägg känns märkbart mjukare och lenare. Goda nyheter för dig och din partner.

Återfuktar torr hud

Skäggolja ger inte bara näring åt ditt skägg – den kan också hjälpa till att vårda huden under. Det är svårare att tvätta huden på hakan, kinderna och halsen ordentligt om en massa ansiktshår är i vägen. Det innebär att huden under ditt skägg kan börja klia och flagna.

Om du har mörkt hår kan hudflagor vara lätta att upptäcka, men om du använder skäggtvätt och skäggolja regelbundet kan det hjälpa till att förhindra uppkomsten av hudflagor. Produkter som dessa får ditt ansikte att må bättre och ger dessutom ditt självförtroende en boost.

Underlättar trimning av skägget

Skäggoljans återfuktande och mjukgörande egenskaper gör grovt skägg mycket lättare att styla och raka. Även de allra längsta skäggen kräver regelbundet underhåll för att de ska växa på rätt sätt, och stylingprocessen blir mycket smidigare om ditt skägg är mjukt.

Så här använder du skäggolja

Så här får du skäggolja till att bli en del av din dagliga skäggvårdsrutin.

Så applicerar du skäggolja

  1. Häll några droppar skäggolja i handflatan
  2. Massera in skäggoljan i ditt skägg och kamma igenom det helt
  3. Försök att nå huden under skägget

Hur ofta ska jag använda skäggolja?

Prova att applicera skäggolja två gånger om dagen: en gång på morgonen och en gång till innan du går och lägger dig. Detta ger ditt skägg näring och ser till att hålla det mjukt och återfuktat.

Var denna artikel till någon hjälp?