Bockskägg utan mustasch ansiktshår

Hur stylar man ett bockskägg utan mustasch?

Vissa män föredrar att odla ett getskägg, men utan mustasch, därav namnet på denna stil: getskägget utan mustasch. Med Gillette Styler 4-in-1 kan du uppnå den här stilen.

Getskägget utan mustasch-looken

Det finns otaliga stilar för ansiktshår, men det betyder inte att det är komplicerat att trimma skägget. Här är några enkla steg för att få det populära getskägget-utan-mustasch:
STEG 1:

Välj en kam med fast längd när du ska trimma.

Rätt kamlängd på din trimmer kan hjälpa dig att utforma din look. Den mångsidiga Gillette Styler levereras med tre kamtillbehör (2 mm, 4 mm, 6 mm) som du kan välja mellan.

STEG 2:

Trimma ditt ansiktshår.

Jämna ut skäggets hårlängd med trimmern. Att trimma hårstråna före rakning kan hjälpa till att minska slitande och drag vid rakning, och det kan hjälpa till att förhindra tilltäppta rakblad.

STEG 3:

Definiera din bockskäggsform.

Ta bort trimmerns kam och börja trimma för att ge getskägget-utan-mustasch sin form. För bästa stylingresultat, ha kortare hår på halsen och kinderna.

STEG 4:

Tänk på symmetrin medan du trimmar.

Men var försiktig så att du inte klipper för mycket för att få jämn längd.

STEG 5:

Förbered ditt ansikte.

Skölj ansiktet med varmt vatten för att återfukta håret inför rakningen. Löddra sedan de delar av ansiktet som du vill slätraka helt – delarna som inte hör till ett cirkelskägg – med en rakgel. Att använda en rakgel kan hjälpa till att förebygga hack, skärsår och irritation.

STEG 6:

Raka med lätta, mjuka drag.

Fäst rakbladstillbehöret på Gillette Styler-handtaget och raka med lätta, mjuka drag för att ge dig själv en hudnära rakning. Alla Fusion5-rakbladsrefiller passar till STYLER.

STEG 7:

Skölj bladen ofta.

Genom att skölja bladen ofta under hela rakningen hjälper du till att förhindra att hårstrån och rakkräm ansamlas på bladkanterna och rakbladskassetten. Det gör att rakhyveln kan fungera så bra som möjligt.

STEG 8:

Trimma ditt getskägg med precisionstrimmern.

På baksidan av alla Fusion5-rakhyvlar finns ett precisionsblad. Använd det för att ge bockskägget sin form och få jämna kanter.

STEG 9:

Skölj, torka med handduk och återfukta.

Skölj ansiktet med kallt vatten. Ta bort handduken och ha sedan på en återfuktande aftershavelotion så att din hud känns mjuk och bekväm.

Du har precis bemästrat getskägget-utan-mustasch-stilen!

Med Gillettes rakhyvlar och trimmers kan du forma och trimma ditt hår precis som du vill.

Var denna artikel till någon hjälp?