Rakning kan vara trevligt: Gillette ProShield Chill med kylande teknik

Dins kroppsvårdsrutin och rakningsrutin

För de flesta av oss börjar varje morgon i badrummet där vi påbörjar vår dagliga kroppsvårdsrutin. Och för många är rakning en del av den rutinen.

Allt vi gör när vi rakar oss gör vi inte bara för att känna oss rena. Det bör också hjälpa oss att känna självförtroende och redo att möta dagen som väntar.

Vi borstar tänderna med mintfräsch tandkräm för att få extra fräschör – kanske använder vi munskölj och tandtråd också. Vi tvättar ansiktet och kroppen med väldoftande tvålar som kan återfukta eller exfoliera huden så den blir mjuk och len och får en trevlig doft.

Men män ser sällan rakningen som en trevlig del av sin kroppsvårdsrutin. Medan andra steg i ens dagliga kroppsvård kan kännas avkopplande eller uppiggande ses rakning ofta som något jobbigt som måste göras.

När rakningsrutinen blir till något jobbigt

Varför är det så att morgonrakningen ofta ses som en jobbig arbetsuppgift och inte som en lyx? Ja, det kan ha mycket att göra med vilka verktyg du använder, inklusive din rakhyvel.

Även med en bra rakningsteknik och en rakhyvel av hög kvalitet med ett lämpligt antal rakblad kan förbättringen kännas underväldigande.

Det är därför Gillette har lagt till lite uppfriskande teknik till kroppsvårds- och rakningsrutinen.

En svalkande känsla med Gillette Fusion5 ProShield Chill

Det finns mycket teknik i Gillettes rakhyvlar, allt för att ge dig en hudnära, behaglig rakning:

1. Precisionstrimmer som hjälper dig att nå svåråtkomliga ytor, gör ens polisonger jämnare, och stylar skägg eller mustasch.
2. FlexBall-tekniken ger dig bra kontakt vid konturerna när du rakar dig.

3. Fem precisionstillverkade blad som ger en slät, hudnära rakning med minsta möjliga skärsår
4. Fjädring för bladen för att bättre följa ansiktets oregelbundna terräng.
5. En Front Pivot-rakbladskassett har sin rörliga del framtill för att omdirigera och omfördela trycket från din hand.

Gillette Fusion5 ProShield Chill tar dessa framsteg ett steg längre, ProShield Chill har en lubrastrip bakom bladen med vår egenutvecklade kylteknik. Den ger inte bara glidförmåga och skydd, utan även en svalkande, uppfriskande känsla under rakningen.

ProShield Chill: skyddar och svalkar när du rakar dig, så att du känner dig bra och redo för den nya dagen när du går ut ur badrummet.

Var denna artikel till någon hjälp?