Recortadora De Precisión De Gillette Fusion5

Fusion 5 precisiontrimmer – upplev smidig rakning på tuffare områden i ansiktet

Utmaningen med precisionsrakning

Efter lödder, rakning, sköljning och torkning är följande scenario alltför vanligt när du tittar på din hud:
  • Dina kinder känns lena när man rör dem.
  • Rakningen är normalt hudnära överallt där din rakhyvel har kunnat nå.

Men hårstråna på svåråtkomliga ställen, som under näsan och nära läpparna, sticker fortfarande ut genom huden. Linjerna längs kanterna på dina polisonger, mustasch eller skägg är inte så noga definierade eller jämna som de skulle kunna och bör vara.

Rakhyvlar med flera blad kan ge dig en hudnära och behaglig rakning över ansiktets större ytor, men de saknar ibland den precision som krävs för små, trånga ytor.

Lyckligtvis har alla rakhyvlar i Gillette Fusion5-familjen ett precisionstrimmerblad på baksidan av kassetten för exakta kanter.

Använda Gillette precisionstrimmers

Visste du att du kanske redan äger en rakhyvel med en trimmer? Det kan vara lätt att missa, men varje Gillette Fusion5-kassett, inklusive ProGlide och ProShield, levereras med ett inbyggt singelblad placerat på baksidan av kassetten.

Raka först ansiktets stora ytor. Rotera sedan rakhyveln för att använda precisionstrimmerbladet på baksidan. Ta dig fram i området runt näsborrarna, läpparna och på andra ställen som kräver en exakt linje – polisonger, skägg och särskilda stilar för ansiktshår.

Att gå från rakhyvel till trimmer kräver inget svårare än att man rullar fingrarna för att flytta handtaget.

Precisionsrakning blev just enklare.

Var denna artikel till någon hjälp?