Bästa skäggstilarna för ett ovalt ansikte

Bästa skäggstilarna för ett ovalt ansikte: en utmärkt guide

Med ett ovalt ansikte och rätt rakverktyg finns det massor av olika stilar du kan prova. Faktum är att de flesta skägg ser bra ut på den här typen av ansikte, så varför inte prova en ny look?

Här är sex av våra bästa skägg- och mustaschstilar för ovala ansikten.

Skäggstilar för ovala ansikten

Chevron

Chevronmustasch är en v-formad linje som täcker hela överläppen. Ansiktshår behöver inte bara handla om skägg. Mustasch räknas också som ett slags skägg, och denna klassiska chevronlook är ett utmärkt val.

Hästskomustasch

Du behöver inte vara en cowboy för att ha en hästskomustasch. Det är en vanlig mustasch men med långa skäggränder som når ner till hakan.

Originalmustasch

Denna enkla mustasch sitter ovanför överläppen. Trimma inte för mycket under dina försök att få den symmetrisk.

Soul patch

En klassisk ”soul patch” är en liten skäggfläck strax under underläppen.

Helskägg

Om du kan odla ett helskägg – kör hårt. Se bara till att hålla det snyggt och städat med rätt skäggtrimningstips och produkter.

Företagsskägg

Denna professionella stil, även kallad ”affärsskägget”, är godkänd på arbetsplatsen. Odla ett kort skägg (ca 1–2 cm långt) och håll det snyggt trimmat med en definierad form.

På jakt efter fler stilar? Kolla in fler skäggstilar, eller tagga oss på Instagram eller Facebook på @Gillette om du redan har hittat en favorit, för att visa upp det.

Var denna artikel till någon hjälp?