Vad ska du göra när Movember är slut?

Vad ska du göra när Movember är slut?

Efter en månad då du låtit mustaschen växa naturligt och stått ut med nyfikna blickar och klådan som följer med tillväxten, kommer december att påminna dig igen om att Movember är slut. Tekniskt sett kan du förbereda dig på att ta bort oönskad behåring. Men vänta! Du kanske vill göra saker lite intressantare.

Oavsett om det handlar om respekt för dina gamla vänner eller bara nostalgi, kan du lägga rakhyveln åt sidan ett ögonblick för att fundera över en ny stil, både när det gäller rakning och livsstil.

Så här klarar du av den första rakningen efter Movember

Har Movember gett dig en mustasch som är lika lång och vildvuxen som vikingarnas? Du behöver ett bra hjälpmedel! Lyckligtvis har vi den perfekta kompanjonen för dig: King C. Gillette Style Master.

Om du skulle vilja använda en vanlig rakhyvel för att avlägsna längre hår, löper du risken att trassla in dig, klämma dig, eller ännu värre, orsaka sår i huden. Med King C Gillette Style Master behöver du inte oroa dig: du kan trimma mustaschen till max och sedan enkelt raka dig.

King C Gillette Style Master passar perfekt att raka med nära Movember, eftersom den rakar, trimmar och formar skägget och mustaschen på ett enkelt sätt, snabbt och utan komplikationer.

Även om din mustasch aldrig hann bli vildvuxen så förtjänar du en bra rakning! Dina hårstrån kan vara tillräckligt korta för att använda en rakhyvel, men din hud är en annan sak. När man inte har rakat sig på en månad kan känsligheten ha ökat.

Oroad? Var inte det! GilletteLabs rakhyvel med inbyggd  exfolieringsplatta tar hand om dig i det här känsliga läget.

Använd vår SkinGuard Men's Sensitive gel för en enklare rakning utan irritation, klåda eller torr hud. Du ser ut som ny!

Håll Movember-mentaliteten vid liv

Movember är inte bara en ny trend: i den här månaden finns också ett viktigt uppdrag. Som du vet är dess huvudmål att öka medvetenheten om fysisk och mental hälsa hos män, liksom att samla pengar till att eliminera orsakerna till sjukdomarna. Kanske det är en god anledning till att fortsätta hålla Movember-mentaliteten vid liv. På Gillette ger vi dig några tankar kring detta:

Beröring!

Kampen mot testikelcanser är en av varningsflaggorna för Movember. Se till att undersöka dig själv i god tid och se om det finns några knölar. Om du gillar att ta bort håret helt kan du använda  intimrakning vid rakning av intimområdet. Vill du hellre hålla ditt hår intakt? Bara undersök dig själv en gång i veckan som du gjorde i duschen.

Var inte rädd för läkaren

Var inte rädd för att gå till läkaren om du hittar något ovanligt. Att strunta i det hjälper inte! Kom ihåg att knölar är inte de enda varningsflaggorna. Du kan komma till kontoret för alla typer av symptom, såsom huvudvärk eller klåda i genitalierna. Specialisterna finns där för att hjälpa.

Stötta dina vänner mer

Genom att tala med vännerna, fråga hur de mår, och låta dem gråta ut mot din axel, kan du hjälpa till att förbättra deras mentala hälsa samtidigt som du bryter tabun som finns runt ämnet. Det finns fler sätt att ge stöd än att bara gå ut på krogen eller se en fotbollsmatch ihop. Ni kan ses hemma hos någon eller prata över en kopp kaffe på ett kafé. Det är vad vännerna finns för, eller hur?

Ge dig själv tid

Avsätt tid för att undersöka dig själv för att kunna slappna av och må bra. Vi vet att det kan vara vara svårare hitta motivation till detta under vinterhalvåret. Avsaknad av solljus och dåligt väder påverkar ofta både kropp och själ. Men oroa dig inte! Vi har förberett en vinterguide för att hjälpa till.

Låt mustaschen vara och testa en ny stil

Om Movember har fått dig att hitta en ny stil med mustaschen, precis som protagonisten, hitta det bästa sättet att visa upp den! Du kan hålla igång motivationen den här månaden genom att göra mustaschen till en del av din look. Genom att använda King C. Gillette Style Master för att hålla mustaschen snygg och fräsch, och göra dig redo att välkomna en ny och förbättrad version av dig själv.

Var denna artikel till någon hjälp?