Styling av polisonger ansiktshår

Styling av ansiktshår: styling av polisonger

Polisongstilen består av att man lämnar ett område med hår framför varje öra. Med Gillette Syler 4-in-1 kan du nu få den här looken.
Det finns hundratals stilar för ansiktshår, men det betyder inte att det är komplicerat att trimma dina polisonger. Här är några enkla steg för att enkelt uppnå de berömda polisongerna:

STEG 1: Välj en kam med fast längd när du ska trimma

Rätt kamlängd på din trimmer kan hjälpa dig att utforma din look. Gillette Styler 4-in-1 levereras med tre kamtillbehör (2 mm, 4 mm, 6 mm) som du kan välja mellan.

STEG 2: Trimma ditt ansiktshår

Jämna ut skäggets hårlängd med trimmern.

STEG 3: Forma ditt skägg

Ta bort trimmerns kam och trimma ditt skägg för att ge polisongen sin form. Att trimma hårstråna före rakning kan hjälpa till att minska slitande och drag vid rakning, och det kan hjälpa till att förhindra tilltäppta rakblad.

STEG 4: Tänk på symmetrin medan du trimmar

Men var försiktig så att du inte klipper för mycket för att få en jämn längd.

STEG 5: Förbered ditt ansikte

Skölj ansiktet med varmt vatten för att återfukta håret inför rakningen. Löddra sedan de delar av ansiktet som du vill slätraka helt – delarna utan polisonger – med en rakgel. Att använda en rakgel kan hjälpa till att förebygga hack, skärsår och irritation.

STEG 6: Raka med lätta, mjuka drag

Fäst rakbladstillbehöret på Gillette Styler-handtaget och raka med lätta, mjuka drag för att ge dig själv en hudnära rakning. Alla Fusion5-rakbladsrefiller passar till Styler.

STEG 7: Skölj dina blad ofta

Genom att skölja bladen ofta under hela rakningen hjälper du till att förhindra att hårstrån och rakkräm ansamlas på bladkanterna och rakbladskassetten. Det gör att rakhyveln kan fungera så bra som möjligt.

STEG 8: Forma skägglinjen med precisionstrimmern

På baksidan av alla Fusion5-rakhyvlar finns ett precisionsblad. Använd det för att ge skägget sin form och få jämna kanter.

STEG 9: Skölj, torka med handduk och återfukta

Skölj ansiktet med kallt vatten. Ta bort handduken och ha sedan på en återfuktande aftershavelotion eller balsam för att lugna huden.

Du har precis bemästrat mutton chops skäggstil!

Med Gillettes rakhyvlar och trimmers kan du forma och trimma ditt hår precis som du vill.

Var denna artikel till någon hjälp?