Du köper, vi donerar

Du köper, vi donerar

Vid sidan av Movembers kampanj kommer även vi på Gillette att donera när du köper en Gillette produkt under perioden 25 augusti – 30 november 2023.

Vilka produkter ingår i kampanjen?

7 kr för GilletteLabs rakhyvlar och rakblad, alla Gillette LargePacks med rakblad, samt King C. Gillette Double Edge rakhyvel och rakblad, Style Master och Beard Trimmer.

1,50 kr för GilletteLabs raklödder och rakgel samt King C. Gillette Transparent Shave Gel.

Gäller produkter sålda från ett produktställ i en butik eller en onlinebutik som deltar i Movember-kampanjen under perioden.
Regler för att delta i Movember

Regler för att delta i Movember

Movember startades i slutet av 2003 när en grupp aktivister utmanade män att odla mustasch under en månad för att samla in pengar till kampen mot testikel- och prostatacancer. Det som började som en utmaning är nu en världsomspännande rörelse. Movember samlar in miljontals kronor varje år och fungerar som en plattform för att öka medvetenheten om mäns hälsa.

Att delta i Gillettes och Movembers kampanj kan vara ett utmärkt sätt att göra något bra för samhället samtidigt som du tävlar med dina vänner. Här hittar du reglerna för att delta i Movember.

Klicka här för att läsa mer
5 fakta du bör känna till om mäns hälsa

5 fakta du bör känna till om mäns hälsa

För oss är hälsan hos våra syskon, våra vänner och våra föräldrar mycket viktig. Det är dags att bryta ner tabun och öka medvetenheten om mäns hälsa. Vi ger dig 5 fakta du bör känna till. Klicka här för att läsa mer.

På Gillette tar vi det ett steg längre och åtar oss att hjälpa Movember att samla in pengar för att förbättra mäns hälsa i november.
Vad gör man när november är slut?

Vad gör man när november är slut?

Efter en månad då du låtit mustaschen växa, stått ut med nyfikna blickar och klåda orsakad av hårväxten kommer december och påminner dig - än en gång - om att Movember är slut.

Det är dags att ta bort allt oönskat hår.Vet du inte hur du ska hantera denna situation?

Vi ger dig våra tips: Klicka här för att ta del av dem.