ung man med hakremsskägg

3 fantastiska skäggstilar för en lång ansiktsform

En lång ansiktsform innebär mer utrymme att leka med, och du kan vara väldigt kreativ med ditt ansiktshår.

Vår Gillette Styler 4-in-1 är en trimmer, rakapparat och kantskärare i en, vilket gör den till ett otroligt användbart rakverktyg oavsett ansiktsform.

Om du har en längre ansiktsform kan du leka runt med fler hårstilar inklusive polisoner och getskägg såväl som skägg som ramar in käklinjen för att skapa en definierad och markerad profil.

Här är tre skäggstilar som är supersnygga på män med lång ansiktsform:
1

Getskägg

Lammkotletter refererar till långa polisonger som går ihop med en mustasch. Looken passar inte alla, den kräver en stark personlighet, men den är väldigt effektfull när du vill att din personlighet ska synas i ansiktet.
man med mutton chops skägg
Lammkotletter kräver inte speciellt mycket underhåll men du måste ha tålamod med en något ovårdad look på kinderna och överläppen medan det växer ut.

Gillette All Purpose Styler är din bästa vän när du behöver trimma kanterna på ditt ansiktshår och när du vill hålla övriga delen av kinderna och hakan renrakade.
2

Gunman-skägg

Gunman-skägget påminner om lammkotlettskägget men har en hästskomustasch och breda helpolisonger.

Den här stilen kan helt ta över i ett rundare eller mindre ansikte, men fungerar väldigt bra på ett långt ansikte, eftersom det finns mer utrymme att leka med.

Det finns risk för att gunman-skägget kan se lite ovårdat ut om du inte trimmar det regelbundet, så kör på med din Gillette Styler några gånger i veckan.

Ta reda på hur du formar ditt gunman-skägg här.
3

Hakbandsskägg utan mustasch

Om du definierar käklinjen kan du rama in ett längre ansikte och det är exakt det som hakbandsskägg utan mustaschen gör.
man med hakremsskägg
En hakbandsskägg utan mustasch är en tunn linje ansiktshår som går från polisongerna och ner längs hakan i en symmetrisk stil.

Hakbandsskägg utan mustasch bärs bland annat av Lewis Hamilton och kräver mycket underhåll, något som Gillette All Purpose Styler gärna hjälper dig med.

Läs mer om hur du odlar, stylar och underhåller en hakbandsskägg utan mustasch här.

Om du inte vet om någon av de här stilarna passa dig, spana in vår ultimata skägguide.

Var denna artikel till någon hjälp?