Kraften i att vara omgiven av positiva människor

EN POSTIV KRAFT

DU MÅSTE INTE VARA EN SUPERHJÄLTE
FÖR ATT PÅVERKA
En stadig närvaro, en upplyftande hand, och ett stödjande lyssnande öra är ofta några av de viktigaste sakerna en positiv förebild kan ge unga män som letar efter vägledning när de växer upp.

Kanske hade du en egen bra förebild som barn. Eller så gjorde du resan mot vuxenlivet till stor del på egen hand. Det viktiga är att du har varit där och har erfarenhet att dela med dig av. Följ med oss och lär dig hur du kan vägleda nästa generation redan idag.
LORENZO LEWIS
Grundare av gräsrotsrörelsen The Confess Project, som arbetar för att utbilda barberare att arbeta för mental hälsa, speciellt i den svarta gemenskapen.
Lorenzo Lewis, föreläser om psykisk hälsa
DEEJAY KNIGHT
Den amerikanska veteranen, tidigare utbildaren och nuvarande medlem av Gillette Gaming Alliance, som fått erkännande i The Game Awards som representant för den djärva och inkluderande framtiden inom videospel.
Deejay Knight, medlem i Gillette Gaming Alliance
TIMI
Football Beyond Borders-mentor som hjälper unga män att känna att de inte är ensamma på sin resa mot att bli män.
Timi, en fotbollsmentor som hjälper pojkar att forma sin resa till att bli män
IAN WRIGHT
Lanserade ett nytt utbildningsprogram med Football Beyond Borders och Gillette som fokuserar på de svartas historia i Storbritannien, något som för närvarande fattas i skolornas läroplan.
Ian Wright, lanserade ett utbildningsprogram med fotboll bortom gränser och Gillette